Next House Hostel

Next House Copenhagen sætter en ny og spændende standard for nutidens city hostels. Den tidligere kontorejendom er totalt omdannet og udbygget med en ny bygningsdel. Det nye hostel skal bygningsmæssigt leve op til den internationale bygningscertificering DGNB, ligesom projektet selvfølgelig får solceller og et stærkt grønt element med hængende haver inde og ude. Bæredygtighed inde og ude, bliver derfor en væsentlig del af dette nye hostels liv.

Facaden bliver helt ny i flot messing og det grønne look fra husets tagetager bliver også en væsentlig del af den indre udsmykning i Next House Copenhagen’s i alt 3.600 m2 fællesarealer, som sammen med de mange fællesfaciliteter vil løfte den sociale dimension i huset op til et helt nyt niveau.

Next House Copenhagen har en spændende og hyggelig indretning med to unikke rooftops og en lækker klinkebelagt indergård med grønne planter og plads til parkering af cykler. Omgivelser, som giver vores gæster god grund til at læne sig tilbage i de favnende og frække omgivelser. Den urbane aura og internationale atmosfære binder det hele sammen i et hjem, der kan være dit, når du besøger København.

I indergården ligger den gule Soleraklinke i langformat i et flot løberforbandt og med “flossede” kanter ud mod beplantningen.

Projekt

Next House Hostel


Arkitekt

SLA Arkitekter


Udførende

-


Udført år

2021


Produkt

Solera lf 292/71/52 mm